Wie zijn wij?

Afgelopen seizoen bestond het team uit:
elveraElvera Keurhorst
Ik ben Elvera, ongeveer 2,5 jaar geleden kwam ik er achter dat geloven meer was dan alleen naar de kerk gaan. Dat geloven een relatie is tussen mij en God. Door de duidelijke rol die God in mijn leven kreeg werd ik enthousiast voor Student Alpha. Ik heb vorig jaar 2 keer mee gedaan met de Student Alpha, omdat ik na 1 keer nog niet genoeg had gehoord en nog meer wou leren over God en geloven. Ik probeer om Jezus een rol te geven in mijn leven en mij door Hem te laten leiden. Verder ben ik ook nog student en studeer ik Biologie en Medisch Laboratorium onderzoek aan Saxion. Ik heb veel zin om weer een Student Alpha cursus mee te maken. Ik hoop je te ontmoeten bij de volgende cursus!

Mathijs Mulder
Ik ben Mathijs ik ben gelovig opgevoed maar sinds 2015 toen ik erachter kwam dat Jezus voor mijn leven geen betekenis had, heb ik met een 20160717205441_img_0780jongen gesproken die een bijzonder geloofsavontuur had meegemaakt. Hij wist het ook even niet meer maar toen maakte hij iets heel bijzonders mee. Ik zal er niet te lang over uitweiden, dat kunnen we beter face-to-face 😉 doen maar dit verhaal deed iets met me en toen ben ik echt op onderzoek gegaan. Ik probeer Jezus steeds meer te leren en kennen en ik moet zeggen dat mijn leven veranderde en nog steeds veranderd door het leven met God.

Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan met studentalpha als deelnemer. Ik vond dit echt een hele gave cursus waar ik mezelf kon zijn en goede contacten heb mogen opdoen. Daarom heb ik zin om weer mee te helpen met de nieuwe studentalpha cursus 2017!
Verder studeer ik stedenbouwkundig ontwerpen aan saxion en werk ik als filmcamera man op dezelfde school.
Ik hoop je te zien bij de volgende cursus!

 

Advertenties