Wat is Student Alpha?

Bij Student Alpha komen allerlei verschillende jonge mensen 7 avonden bij elkaar om te praten over ‘is er meer?’ Het is een kennismakingscursus over het christelijk geloof. Student Alpha bestaat uit 7 avonden die beginnen met een gezellige maaltijd, vanaf 18.30u. Aansluitend leidt een spreker een thema in (zie programma) en gaan we hierover met elkaar in gesprek.6869_985897368149083_7217621310201746093_n

Mensen komen om verschillende redenen naar Student Alpha. De één is nieuwsgierig naar geloven, een ander wil (opnieuw) stilstaan bij de basis van het christelijk geloof. Student Alpha is een plek waar géén vraag als te simpel of te bedreigend wordt gezien. Alle meningen worden gerespecteerd. Ook kun je in alle vrijheid je vragen delen, of dingen waar je tegenaan loopt in het leven – onzekerheden in het werk, worstelingen in relaties ziekte, enzovoort.

———————————————————————-

Alpha-cursus is een internationaal bekende kennismakingscursus met het christelijk geloof die wereldwijd door meer dan 11 miljoen mensen is gevolgd. Vele zijn enorm enthousiast geworden over de cursus.

Wil je meer informatie over de Student Alpha cursus kijk dan op www.studentalpha.nl.

Advertenties